Mandag, 17. december 2018

Sociale Medier
Elektriske cykler

El-cykler vinder frem

De såkaldte elcykler har stor fremgang. De elektriske cykler har tilmed en stor positiv indvirkning på motion og dermed helbred. I starten blev de elektriske cykler spået et marked for ældre og handicappede. Men elcyklerne har vist sig at have en langt større udbredelse. Udbredelsen er bl.a. stor blandt pendlere som tidligere fandt afstanden for lang til at cykle. Dertil viser det sig at folk med elcykler for forbedret kondital. Dermed positiv indvirkning på folkesundheden.

Det fine ved mange el cyklerne er at det er individuelt program, men bestemmer altså selv hvor meget hjælp man ønsker at have når man tramper op af bakke. Elcyklen er også yderst omkostnings lille ifhold til så mange andre transportmidler , det vurderes i en artikel hos Politikken , at de årligere driftsomkostninger blot er 1500 kr. højere end for en almindelig cykel . Dertil forsikres elektriske cykler ligesom almindelige cykler  - og hører dermed under indboforsikringen , hvor en knallert kræver sin egen forsikring.

Medvind på cykelstien

Det ser altså ud til at de Jacob Haugaards valgløfte medvind på cykelstierne , langt om længe er indfriet , når man blot køber en elektrisk cykel.

 
Wildberry Telefoni Internet